Prodaja hiše - PULA, PREMANTURA

Sprednji del hiše Omenjeni nadstrešek za avto Vrt zadaj Terasa zadaj Kuhinja z jedilnico Dnevni prostor Hodnjik Kopalnica&wc Stopnišče Stopnišče 1 soba Razgled zadaj Balkon 2 soba 3 soba Pod teraso shramba/klet

PULA, PREMANTURA - dvojček hiša

Prodaja:
Hiša - Dvojček
Regija:
Istrska
Upravna enota:
VSE
Občina:
Pula
Opis:
90 m2, dvojček, zgrajen l. 1986, 80 m2 zemljišča, P+1, UGODNO Na izjemni lokaciji, le streljaj od nacionalnega parka KAMENJAK, prodamo dobro ohranjeno in tekoče vzdrževano nepremičnino, vrstno hišo, ki je zgrajena kot dvojček (prodaja se ½) na lokaciji Premantura pri PULI, v predelu Premanture - MUNTE, prodamo.
Cena:
156.200,00 EUR
Energ. razred:
 EI v izdelavi

Hiša je dvoetažna, v pritličju si sledijo naslednji prostori : predprostor s stopniščem v zgornjo etažo, levo kopalnica in sanitarije, naprej dnevni prostor z jedilnico in kuhinjo, ki je orientiran proti jugozahodu s pokrito teraso in izhodom na manjši lastniški vrt, s sadnicami in hortikulturno ureditvijo. Prehod na vrt je tudi iz sprednjega vhodnega dela parcele, kjer se na delu parcele znotraj meja, nahaja nadstrešek za parkiranje enega osebnega vozila. Iz pritličja se po enoramnem stopnišču dostopa v prvo nadstropje v katerem se nahajajo tri manjše sobe, od katerih dve imata izhod na traso, ki se nahaja nad pritlično teraso.

Objekt je v redni uporabi in je tekoče vzdrževan ter primeren za takojšnje bivanje.

Pogoj nakupa: pogoj prodajalca za nakup nepremičnine je plačilo opravljenih storitev posredovanja v višini 6% + ddv na način, da kupec plača polovico omenjene obveznosti oziroma 3% + ddv.

- Široke turistične ponudbe :  http://www.medulinriviera.info/hr/guide-medulin/beaches/premantura-rt-kamenjak/

- Večnamenskih kompleksov za sprostitev:  http://www.istriaexperience.com/si/skrita-plaza-rt-kamenjak

- Rekreacijsko turistične povezave: https://www.google.si/search?q=kamenjak+pla%C5%BEe&tbm=isch&tbo=u&source=univ&sa=X&ved=0ahUKEwikiJ6p_OXWAhXSPFAKHX73CPMQsAQIKg&biw=1366&bih=643

- Letališke ponudbe:  http://www.airport-pula.hr/default.aspx?id=163  

- Šport in rekreacija: https://www.adriagate.com/Hrvaska-sl/Plaza-Rt-Kamenjak-Hrvaska

Kontaktni podatki

Prodajalec:
D5 invest d.o.o.
Naslov:
Linhartova cesta 11A, 1000 Ljubljana
Telefon:
01/230-98-80 , 040/623-339 , 040/290-872
E-pošta:
Vaše povpraševanje:

Vpišite vaše podatke in sporočilo.*Prepišite varnostno kodo