Prodaja posesti - KRIŽ

KRIŽ - zazidljiva posest

Prodaja:
Posest - Zazidljiva
Regija:
LJ-okolica
Upravna enota:
Kamnik
Občina:
Komenda
Opis:
1.490 m2, zazidljiva, za poslovno-stanovanjsko gradnjo, Na enkratni Križ pri Komendi prodamo atraktivno stavbno zemljišče za izgradnjo stanovanjskega objekta z vso pripadajočo infrastrukturo. PRIMERNO ZA INVESTITORJE. Možen nakup sosednje parcele za izgradnjo večstanovanjskih poslovno -stanovanjskih enot z idejnim projektom, prodamo.
Cena:
341.210,00 EUR

Zemljišče je locirano v grajski hrib z že ravnim delom kjer je v preteklosti stal star objekt , za katerega občina Komenda potrjuje že plačan komunalni prispevek. Z lokacije je odprt pogled proti ljubljanski kotlini,  celotna orientacija - lega parcele je jugo-zahodna. Parcela meji v delu na kmetijsko zemljišče, ki ga je možno najeti za daljše obdobje. V bližini je lepo urejen ribnik, na drugi strani pa ga omejuje del nepozidanega stavbnega zemljišča in dostopna cesta do ruševin bivšega gradu. Pretežen del okolice je spomeniško zaščiten in je druga gradnja prepovedana.

Komunikacijska povezava lokacije je na povezovalno cesto Ljubljana Kamnik, z odlično pretočnostjo do Ljubljane ( 25 minut) in hitrim dostopom do vseh ostalih destinacij, vključno letališča Brnik in bližnjih smučišč. Idealno izhodišče za rekreacijske pohode v neokrnjeno naravno okolico

Pogoj nakupa: pogoj prodajalca za nakup nepremičnine je plačilo opravljenih storitev posredovanja v višini 4% + ddv na način, da kupec plača polovico omenjene obveznosti oziroma 2% + ddv.

VREDNO OGLEDA.

Kontaktni podatki

Prodajalec:
D5 invest d.o.o.
Naslov:
Linhartova cesta 11A, 1000 Ljubljana
Telefon:
01/230-98-80 , 040/623-339 , 040/290-872
E-pošta:
Vaše povpraševanje:

Vpišite vaše podatke in sporočilo.*Prepišite varnostno kodo