Prodaja posesti - UMAG

UMAG - zazidljiva posest

Prodaja:
Posest - Zazidljiva
Regija:
Istrska
Upravna enota:
VSE
Občina:
Umag
Opis:
3.600 m2, zazidljiva, ZELO UGODNO. Na slikoviti lokaciji Umag - okolica, NEPOSREDNO na obali morja prodamo atraktivno in enkratno lokacijo - gradbeno parcelo z obstoječim objektom, z možnostjo izgradnje večjega atraktivnega objekta v mirnem z zelenjem obkroženem okolju. Nepremičnina je locirana tako, da ima odličen in hiter in neposreden dostop do znanih turističnih destinacij : UMAG, NOVIGRAD in POREČ, prodamo.
Cena:
2.700.000,00 EUR/m2

Lokacija je umeščena v redko pozidanem predelu jugo zahodno orientiranega zemljišča, ki ni direktno izpostavljeno vplivu vetrov,  ki so običajno za Istrsko obalno področje.

Ne glede na lokacijo pa je predel povezan direktno na glavno regionalno povezavo-cesto. Ki omogoča hitri dostop do različnih turističnih destinacij :

- Široke turistične ponudbe :  http://www.coloursofistria.com/hr/destinacije/karta-istre/golf-tereni

- Večnamenskih kompleksov za sprostitev:  http://www.istra.hr/  

- Rekreacijsko turistične povezave: 

- Letališke ponudbe:  http://www.portoroz-airport.si/  , http://www.adrialog.com/sl/vrsar+letalisce/map/45.07,13.38,293,187,300.html

- Šport in rekreacija: http://www.istra.hr/hr/atrakcije-i-aktivnosti/sport

 Ne glede na navedeno, pa lokacija nudi mir, sprostitev in užitek v okviru neokrnjene narave, takojšnjega stika z morjem in spokoj čudovitih sončnih zahodov, ki so sestavni del številnih Istrskih sončnih dni.  

Pogoj nakupa: pogoj prodajalca za nakup nepremičnine je plačilo opravljenih storitev posredovanja v višini 6% + ddv na način, da kupec plača polovico omenjene obveznosti oziroma 3% + ddv.

Kontaktni podatki

Prodajalec:
D5 invest d.o.o.
Naslov:
Linhartova cesta 11A, 1000 Ljubljana
Telefon:
01/230-98-80 , 040/623-339 , 040/290-872
E-pošta:
Vaše povpraševanje:

Vpišite vaše podatke in sporočilo.*Prepišite varnostno kodo