Prodaja poslovnega prostora - MOČNA

MOČNA - večji poslovni kompleks poslovni prostor

Prodaja:
Poslovni prostor - Večji poslovni kompleks
Regija:
Podravska
Upravna enota:
Lenart
Občina:
Lenart
Opis:
697,4 m2, večji poslovni kompleks, hotel, zgrajen l. 2011, 43.489 m2 zemljišča, Hotel se nahaja v naravi, ob jezeru, le 10 minut od Maribora, posledično, ne daleč od smučišč na Pohorju, tudi ne daleč od avstrijske meje. Lokacija je izjemna, saj je tudi od avtoceste oddaljen le 2km, prodamo.
Cena:
950.000,00 EUR
Energ. razred:
 EI v izdelavi

Okolica hotela ima urejene sprehajalne poti, možnost kolesarjenja, obiska vinske ceste in oljarn bučnega oljarn termalnih kopališč, Banovci, Ptujske toplice, pa tudi Moravske toplice niso tako daleč. Hotel je energetsko varčen, (nagrada časnika Finance za najboljši projekt uporabe obnovljivih virov). Celoten sistem ogrevanja in hlajenja – talno stenski sitem, ki svojo energijo črpa iz toplotne črpalke.,posledično ni radiatorjev in klima naprav.

Hotel ima 2 suiti ( 2x dvoposteljni sobi z dodatnim ležiščem), 6x dvoposteljne sobe, ki so vse udobno in moderno opremljene. Vse so zelo svetle in v različnih barvah. Na vhodu je recepcija z jedilnico in skupni prostor. V pritličju je še butični wellness s sauno in whirlpoolom, prostorom za relaksacijo in masažnim kotičkom. Za ljubitelje golfa pa je tudi možnost »igranja« na golf simulatorju.

Pogoj nakupa: pogoj prodajalca za nakup nepremičnine je plačilo opravljenih storitev posredovanja v višini 4% + ddv na način, da kupec plača polovico omenjene obveznosti oziroma 2% + ddv.

Kontaktni podatki

Prodajalec:
D5 invest d.o.o.
Naslov:
Linhartova cesta 11A, 1000 Ljubljana
Telefon:
01/230-98-80 , 040/623-339 , 040/290-872
E-pošta:
Vaše povpraševanje:

Vpišite vaše podatke in sporočilo.*Prepišite varnostno kodo